04 Αυγούστου 2008

Hannibal Lector (σαν τον ψυχάκια της Σαντορίνης), ληστές και δολοφόνοι. Αυτά είναι τα πρότυπα που επέβαλλαν στους Ελληνες, Πασόκ και ΝΔ!


Απο τον Βασίλη Μπόνιο


Πόσο ψυχικά ασθενής είναι ένας τύπος που έχει την εξυπνάδα και τα αντανακλαστικά να υποδυθεί τον νεκρό και να κλέψει ένα περιπολικό, από τα ανόητα καρακώλια;

Δέκα ντουζίνες ψυχίατροι πρέπει να κατέβουν στη Σαντορίνη, για να εξετάσουν το περιβάλλον που ζει ο ψυχάκιας μπας και βγάλουν συμπέρασμα.

Υπάρχει καιρό τώρα στην ατμόσφαιρα κάτι άρρωστο, που μετακυλίεται στις ανθρώπινες ψυχές κι αυτό δεν είναι άλλο από την θεοποίηση της παρανομίας, της αρπαχτής, της απάτης, της δωροδοκίας, της αναξιοκρατίας, του εγκλήματος.

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη μόλυνση-χτυπάει κατ ευθείαν στον εγκέφαλο- που προκάλεσαν τις τελευταίες δεκαετίες, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Όλοι αυτοί οι χάνιμπαλ λέκτερ της εξουσίας, που ξεκίνησαν ξυπόλητοι, με τα χνώτα τους να ζέχνουν κι αφού καβάλησαν την εξουσία βρέθηκαν μέσα σε λίγα χρόνια με βίλλες, πισίνες, χλιδές, ακίνητα κι ένα σκασμό μετρητά. Που διαφέρουν αλήθεια απο τις συμμορίες των Μαφιόζων;

Ισως στο στύλ.

Οι σοβαροί μαφιόζοι είναι πιο προσεχτικοί με τα θέματα αισθητικής.

Οι βαρυποινίτες στη συνείδηση του λαού, που μας κυβερνάνε τα τελευταία χρόνια διδάσκουν το έγκλημα και την παρανομία.

Διαφθείρουν τις ψυχές των πολιτών μια και δίχως προσχήματα "φωτογραφίζουν" σαν μαλάκα και looser, τον κάθε πολίτη που πασχίζει να επιβιώσει με αξιοπρέπεια.

Οι εξουσιαστές αντάμα με μια χούφτα επιχειρηματίες των ΜΜΕ, έχουν μετατρέψει τη χώρα σ ένα βούρκο μέσα από τον οποίο ξεπετάγονται κάθε τόσο μπράβοι-κτήνη σαν κι αυτούς της Μυκόνου, ψυχάκηδες σαν αυτόν της Σαντορίνης και κατασκευασμένοι(;) δολοφόνοι σαν τον Γεωργιανό, που πέφτει διαρκώς σε αντιφάσεις.

Άμα πιάσει κάποιος ένα χαμίνι του δρόμου και του χώσει 3 εκατ. ευρώ για να υποδυθεί τον δολοφόνο και σε 3 χρονάκια -στη διάρκεια μιας άδειας η εξέγερσης να γίνει καπνός, πολλά χαμένα κορμιά θα έμπαιναν στο πετσί του ρόλου.


Δεν λέμε οτι συμβαίνει στη περίπτωση του δολοφόνου του Σεργιανόπουλου, αλλά θα μπορούσε.

Η πολιτική εξουσία έχει κατρακυλήσει σ ενα απίστευτο βούρκο ανηθικότητας που κατασκευάζει ακόμη και δολοφόνους-ληστές σίγουρα. Ρωτήστε και τον Ρέινχαρτ Σίκατσεκ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: